Thursday, January 5, 2012

Monkey Show

Saarel on palju kohti, kus turiste lõbustatakse. Üks selliseid on nö. ahviteater ehk Monkey Show - pärdik kõnnib kõiel, mängi palli, taob trummi ja ronib palmi otsa ning viskab pähkleid alla ja lõpuks turist maksab 200 bahti sellise tsirkuse nägemise eest. Aga täna hommikul õuel olles kuulsin, kuidas pähkel mütaki padrikusse kukkus. Ja kui peagi ka teist pähklit kukumas kuulsin, siis teadsin, et see ei saa olla juhus. Ronisingi Pätuga vaatama ja voilaa - pärdik vahib mulle palmiokste vahelt vastu. Kobisin tagasi tuppa fotoka järele ning kutsusin ka Herta kaema. Selle minutiga oli aga ahv juba puud vahetanud ja ma asusime teda otsima. Esimesena nägi pärdikut Herta, see oli tõesti imetlusväärne - leia pildilt ahv.

Siin siis veidi suuremalt näha, kuidas töömees objektile läheb.


Puude all töötas noor paarike. Nagu idas kombeks, naine tegi rasket tööd ja udjas pika malakaga pähkleid madalamatelt palmidelt alla, mees lihtsalt ergutas ahvi.
  


Siin on näha poissi tööhoos. Igal kuul saadetakse Samuilt Bangkoki umbes 2 miljonit pähklit. Ja noh, eks me isegi võtame siin nädalas mõned ette. Turul on pähkli hind 20 bahti ehk 0,5€.



Pärdik varasele lõunale tulemas

Ahvi nimi oli Haunui, oli selline lühisabalise makaagi moodi.



No comments:

Post a Comment