Friday, December 30, 2011

Jõulud uues kodus džungli veerel

Mõned päevad enne jõululaupäeva pidime oma koduseks saanud Temple Gardens´ist lahkuma ja kolima umbes paar kilomeetrit kaugemale mägedesse. Uus kodu on üsna sarnane town house stiilis majade kompleks, ainult et veidi suurem, kuue asemel on siin kaksteist maja, mida kahest küljest piirab džungel. Viimases leidub nii banaani-, papaia- kui muidugi siinsel saarel põhilisi kookospalmipuid. Kookospalme leidub ka meie aias ja Mailis saaks oma rõdult neid lausa ise noppida. Iseenesest on siin tore Bullerby küla, sest kolmes majas elab kokku neli eesti peret ja lapsed jooksevad nende kõigi vahel ringi.

Meie koduks on kõige äärmine boks
Vaade koduukselt, Mailise pere elab otse meie vastas



Pätu elutoas tšillimas

Jõululaupäev uues kodus möödus üsna traditsiooniliselt, kui välja arvata see, et väljas oli umbes kolmkümmend kraadi ja jõulutunne puudus täielikult. Vähemalt sadas vihma, mis aitas end kodusemale lainele sättida. Igatahes ei puudunud jõululaualt traditsiooniline sealiha ja ahjujuurikad ning piparkookegi sai veel allesjäänud taignast ühe väikese laari küpsetada. Pärastpoole käis ka jõuluvana, ent kuna tal oli väga kiire, siis jättis ta kingikoti lihtsalt ukse taha. Õhtu lõpetuseks kogunes kohalik eestlaste kogukond basseini veerde ja veetis aega mõningate jookide ja suupistetega.

Paar plaaditäit piparkooke pigistas veel välja ja need said eriti head



Käbi ja känd ahjujuurikaid mekkimas






Hertale ka maitses
Selline see seltskond oli, aukülaliseks klassiõde Salme otse LA-st
Magustoiduks jäätis piparkookide ja mangoga (jätke mango teinekord välja)

Jõuluvana toodud koti kallal

Herta sai kauaigatsetud vesivärvid, aga ka printsessikrooni

Pätu oma uue rannapalliga
Lõpuks tuli koristaja ja koristas selle laga ära, nõrgemad olid juba lausa pikali kukkunud
Uus kodu on muidu igati vahva, ainult internetiga on siin probleeme, meil enda majas seda pole, basseini ümbruses on üsna aeglane ja hakkiv ühendus. Mailisel-Lauril on küll oma ruuter, aga meie blogimistempot tõmbab koduühenduse puudumine siiski alla. Alati ei viitsi kogu tehnikaga üle õue lipata.

No comments:

Post a Comment