Thursday, December 15, 2011

Banaanipuu vol.4

Lõpetame oma väikse bioloogiasarja ning jätame hüvasti armsaks saanud banaanipuuga. Pärast minu viimast postitust banaaniõie kasulikkusest külastasid meid vandaalid ning järgmisel hommikul ei olnud õisikust enam jälgegi. Ilmselt menstruatsioonivalude käes vaevlevad turistid, kes muud, sest banaanid neid ju ei huvitanud...




Sellise sordi banaan on väiksem kui meil müüdavad viljad. Maitse on ka veidi puisem/tummisem ja mitte nii magus kui suurel banaanil. Aga rohkem ma banaanidest ei kirjuta, sest 2 nädalat tagasi Jaanika poolt trepi kõrvale visatud rusikasuurune kookospähkel ajab juba võrseid. Kuna me aga siit majast kolime välja esmaspäeval, siis minu loodusreportaažid jätkuvad Bo Phuti mägedest. Seal ümbritseb meid džungel lausa kahest küljest! Aga ma luban, et teen meie väiksest kookosesõbrast veel kunagi ühe pildi!



p.s. Täna nägime ka madu oma maja ees. Selline meetripikkune pruun siug. Ega teda väga ei saanud jälgida, oli teine väga mahalangenud lehtedega sama karva ja põõsa alla kadus.

No comments:

Post a Comment