Saturday, December 31, 2011

Aastavahetus

Head uut aastat!

Meil siin juba uus aasta käes, seega palju õnne sel puhul kõigile. Aga aastavahetus oli selline, et esmalt käisime päeval Silver Beachil promeneerimas ja söömas, pisikesed magasid ja vanainimesed said restoranis head paremat süüa.

Herta hõbedas rannas

Lõpuks ka üks perepilt



Siis koju ja õhtusöök. Seejärel kupatasime kaheksa ajal nooremad poisid magama, lasime kaks raketti ja ühe hiina tulelaterna taevasse, tegime ühe ringi maasika margariitasid ning pärast lasime ka viimase laterna üles. Kell 11 läksid emmed suuremate lastega magama, issid tegid öise ujumise ning ronisid kella 12ks oma maja taha mäe otsa ja vaatasime seal betoonaia peal turnides rakette. Igatahes parem kui Vanemuise terrassil külmetada ja üle kaubamaja Emajõu pealt ilutulestikku kaeda. Ja nüüd saab kell kohe üks öösel ning Lauril on juba silmad punased ja ta tahab mind välja visata (kuna internetti on vaid neil). Seega tõmbame otsad kokku.

Emme tekiilakoksiga, Herta kookosmahlaga


Hiina latern: tuli alla ja oodata, kuni "õhk" seal soojaks saab
Hertagi on veerand 12 üleval veel
Ja nii ta minema lendabki
Head uut aastat kõigile meie jälgijatele/lugejatele!

1 comment:

  1. Vau - uus sonks uue aasta puhul! Seda ei saa kohe mitte kommenteerimata jätta. Ma ikka kahtlustasin, et kui tagasi jõuate, on üks mees täiesti karvadesse kasvanud ...

    ReplyDelete